nsg's blog

Det börjar röra på sig

2009-06-26
nsg.cc

Kul, jag börjar få besökare … fortfarande långt kvar innan jag kommer upp i siffror på vad min gamla blogg har, och då har jag inte bloggat i den på mycket länge, men jag hoppas att det ska öka stadigt under 2009.

Jag har skrivit i tidigare inlägg (här, här och här) tidigare om bloggen, jag hade även planen att hålla en seriösare framtoning på minna bloggposter. Ett tag höll jag för hög standard då jag inte fick några inlägg publicerade, trots att jag skrev flera. Det var ett misstag att ha för hög standard, min blogg har alltid varit lite personligt där saker inte är perfekta, och så ska jag nog fortsätta. Det är min stil och det är dumt att försöka motarbeta mig själv.

Så länge jag hade planer på att göra ett riktigt seriöst försök så hade jag inga planer på att importera minna gamla bloggposter men nu ska kommer jag göra det. Förhoppningsvis så kommer det gå smärtfritt. Jag ska även försöka importera riktigt gamla bloggposter som inte ens fanns med i min gamla blogg bak från de tidiga dagarna i mitt bloggande. Tanken är att få in allt jag har producerat under ett tak, om jag hittar alla texter.

Please note that this is a old post from the year 2009 and the information may be outdated. All these 253 words are written by Stefan Berggren, feel free and contact me if you like.