nsg's blog

Uppdaterat och snart gör jag en flytt hit

2009-03-20

Nu har jag uppdaterat bloggen till senaste version, det gick som vanligt smidigt men det blev den manuella uppdateringen då den automatiska krävde att jag gav wordpress mitt lösenord och användarnamn så den kunde logga in med ftp … nej, tack. För det första har jag inte ens ftp installerat på den den här servern, och för den andra så känner jag inte för att ange mitt lösenord till wordpress, okrypterat dessutom.

Jag är fortfarande inte nöjd med designen, så jag har inte känt att jag har officiellt flyttat från gamla bloggen ännu, även om det nu var 9 månader sedan jag skrev något där sist. Men nu snart ska jag ta mig tid och importera alla gamla inlägg hit och peka om en vidareskickning till den här bloggen i stället, inkl. feed:en. Snart, vaknar jag till liv igen :)

Bloggar om:

Please note that this is a old post from the year 2009 and the information may be outdated. All these 169 words are written by Stefan Berggren, feel free and contact me if you like.