nsg's blog

Det här är planen

2008-10-18

Planen med den här nya bloggen jämfört med den gamla bloggen är att jag planerar att hålla en mer seriösare framtoning, det innebär inte att jag tänkte skriva opersonligt och stelt utan försöka hålla nere på personliga inlägg, och korta inlägg som bara länkar vidare till andra bloggar eller olika saker som jag hittar på nätet.

För att jag ska både kunna äta kakan och behålla den så inför jag ett par tydliga kategorier, en kommer heta Personligt och är personliga inlägg, det är här eventuella där inlägg som jag just nu skrev inte ska bli lika vanliga längre kommer komma upp.

De andra kategorierna är inte helt klara ännu, men jag planerar att skriva om teknik/webb och film/tv så det kommer bli två kategorier för det. Det fina med att tydligt dela upp det i kategorier är att du som besökare kan välja att just följa en del av inläggen, t.ex. om du bara är intresserad av film så följer du bara film-delen med ett bokmärke på den kategorien, eller kategorins feed. Det blir som flera bloggar i ett. En tydlig struktur som tyvärr för få bloggar följer.

Please note that this is a old post from the year 2008 and the information may be outdated. All these 200 words are written by Stefan Berggren, feel free and contact me if you like.