nsg's blog

Lite nyare, lite bÀttre?

2010-09-04

Jag tog mig lite tid att uppdatera designen lite. AnvĂ€nde lite CSS 3 rundade hörn, bör funka i firefox, chrome och safari 
 (Gecko/Webkit). Jag mĂ„ste se till att göra nĂ„got Ă„t toppen, den ser riktigt trĂ„kig ut. Jag mĂ„ste bara komma pĂ„ vad jag ska göra dĂ€r.

Det var nu ett bra tag sedan jag skrev nÄgot hÀr och mycket har hÀnt, mycket som jag normalt hade gett mig pÄ och skrivit om sÄ som t.ex. (riktig) Spotify för Linux, Ny version av Ubuntu, Nya intressanta saker om Android, Ny bÀrbar dator, TV-serier, Nya funktioner i Gmail, Firefox 4, program samt smÄ tipps. Mycket kÀnns meningslöst att skriva om i efterhand, Àven om det kanske kommer dyka upp ett eller tvÄ inlÀgg om det i alla fall :)

Please note that this is a old post from the year 2010 and the information may be outdated. All these 132 words are written by Stefan Berggren, feel free and contact me if you like.