nsg's blog

Lite nyare, lite bättre?

2010-09-04

Jag tog mig lite tid att uppdatera designen lite. Använde lite CSS 3 rundade hörn, bör funka i firefox, chrome och safari … (Gecko/Webkit). Jag måste se till att göra något åt toppen, den ser riktigt tråkig ut. Jag måste bara komma på vad jag ska göra där.

Det var nu ett bra tag sedan jag skrev något här och mycket har hänt, mycket som jag normalt hade gett mig på och skrivit om så som t.ex. (riktig) Spotify för Linux, Ny version av Ubuntu, Nya intressanta saker om Android, Ny bärbar dator, TV-serier, Nya funktioner i Gmail, Firefox 4, program samt små tipps. Mycket känns meningslöst att skriva om i efterhand, även om det kanske kommer dyka upp ett eller två inlägg om det i alla fall :)

Please note that this is a old post from the year 2010 and the information may be outdated. All these 132 words are written by Stefan Berggren, feel free and contact me if you like.