nsg's blog

Personas i Firefox

2009-06-26

screenshot5Jag satte mig och läste igenom de olika funktionerna i Firefox, jag såg att jag hade missat en sak tidigare på den sidan, personas.

Personas är ett snabbt, enkelt och bekvämt sätt att applicera “skinns” på Firefox. Bara att installera Personas och sedan välja och vraka i ett stort arkiv, bara att klicka “wear this” för att använda ett skal. Kolla hur det ser ut innan? Låt bara muspekaren ligga över länken någon sekund så byts ditt tema temporärt till det.

Prova det, själv är jag riktigt nöjd då jag hittade ett persona (Dark Light) som passade perfekt ihop med mitt tema (New Wave i Gnome/Linux).

Kom igång på; getpersonas.com

Bloggar om: , , , , , , , ,

Please note that this is a old post from the year 2009 and the information may be outdated. All these 312 words are written by Stefan Berggren, feel free and contact me if you like.