nsg's blog

2009..2010 ett nytt år med möjligheter

2009-01-01

Nu är snart första dagen av 2009 avklarad för första och sista gången. Det är många dagar kvar innan året ska ta slut och jag har planer, både små och stora att utföra under året. Ett litet “nyårslöfte” som jag kom på kvällen när jag gick och la mig var att göra något vettigt varje dag, även om det är en pytteliten sak så kommer det kännas bättre. Jag har haft för många helt meningslösa dagar (och veckor) de närmaste året där jag när jag tänker tillbaka på det, lika gärna kunnat hoppat över dem, jag fick inget gjort alls.

Saker som kommer hända under året är att jag ordnar upp min ekonomi och får en stadig inkomst, om det är extrajobb eller csn återstår att se, det beror på hur många poäng jag lyckas ta under våren.

Väl när jag har pengar så planerar jag att leta boende, jag behöver verkligen röra på mig och något eget som man känner att man vill spendera resten av sin studietid och mer i, som man kan piffa upp och trivas i.

Jag har även massor av idéer och halvklara projekt som inte gör någon nytta att samla damm, jag ska även ta min tid att skriva klart dem och visa dem för världen.

Även blogga tänkte jag börja göra nu igen, 2008 har varit ett mörkt bloggår med mycket få inlägg. Jag flyttade bloggen och började med en ny design i förhoppning om en nystart och nu äntligen börjar det röra på sig.

Jag hoppas på ett innehållrikt och roligt år 2009, hoppas Er det samma.

Bloggar om: ,

Please note that this is a old post from the year 2009 and the information may be outdated. All these 309 words are written by Stefan Berggren, feel free and contact me if you like.