nsg's blog

Timely Alarm Clock

2014-01-06

Jag sÀger inte att Timely Àr den bÀsta, jag sÀger inte att den har bÀst finesser men den Àr klart en av de snyggare alarmklockorna som har en del trevliga finesser. Tydligen Àr jag inte ensam om det dÄ Google har valt att köpa företaget som gör appen. Alltid svÄrt att veta varför de köpte företaget men det kan vara allt frÄn att de ville ha kompetensen till patent. Hur som helst sÄ har det resulterat till att Timely nu Àr helt gratis, passa pÄ.

Bitspin is joining Google

Vad Àr det som jag gillar med Timely dÄ, det Àr kombinationen med att den Àr snygg och har ett lÀttnavigerat grÀnssnitt som funkar utmÀrkt bÄde i vaket och nyvaket tillstÄnd. Den har en del finesser som att vÀcka en lite lÀtt innan men den bÀsta Àr att den hÄller sina olika enheter synkroniserade. I gÄr stÀllde jag tvÄ alarm pÄ min telefon, ett som bara ringde pÄ min tablet och ett till som ringde bÄde pÄ telefonen och tableten, fantastiskt bekvÀmt.

SÄ vidare du inte anvÀnder ett larm med nÄgon unik och specifik finess sÄ rekommenderar jag att du tar och kollar nÀrmare pÄ Timely.

Timely Alarm Clock

Bloggar om: , , ,

Please note that this is a old post from the year 2014 and the information may be outdated. All these 315 words are written by Stefan Berggren, feel free and contact me if you like.