nsg's blog

Timely Alarm Clock

2014-01-06

Jag säger inte att Timely är den bästa, jag säger inte att den har bäst finesser men den är klart en av de snyggare alarmklockorna som har en del trevliga finesser. Tydligen är jag inte ensam om det då Google har valt att köpa företaget som gör appen. Alltid svårt att veta varför de köpte företaget men det kan vara allt från att de ville ha kompetensen till patent. Hur som helst så har det resulterat till att Timely nu är helt gratis, passa på.

Bitspin is joining Google

Vad är det som jag gillar med Timely då, det är kombinationen med att den är snygg och har ett lättnavigerat gränssnitt som funkar utmärkt både i vaket och nyvaket tillstånd. Den har en del finesser som att väcka en lite lätt innan men den bästa är att den håller sina olika enheter synkroniserade. I går ställde jag två alarm på min telefon, ett som bara ringde på min tablet och ett till som ringde både på telefonen och tableten, fantastiskt bekvämt.

Så vidare du inte använder ett larm med någon unik och specifik finess så rekommenderar jag att du tar och kollar närmare på Timely.

Timely Alarm Clock

Bloggar om: , , ,

Please note that this is a old post from the year 2014 and the information may be outdated. All these 315 words are written by Stefan Berggren, feel free and contact me if you like.