nsg's blog

Jag gillar verkligen firefox 4

2010-10-18

Här kommer en ganska onödig post som inte tillför så mycket, men jag ville bara säga att jag verkligen gillar firefox 4 och då speciellt “Group Your Tabs” som du hittar under view, eller genom att trycka ctrl-space.

Just nu har jag t.ex. 43 tabbar öppna utan att det känns som de är i vägen, jag har de uppdelade i sex grupper.

Nu är det självklart inte perfekt än, det flyter inte så bra för mig när firefox zoomar in på ett fönster. Det skulle även vara trevligt om hanteringen av flera fönster funkade bättre, men för att vara ett första steg så är det ett riktigt trevligt verktyg om man är van vid mänger av tabbar.

Självklart finns det mängder med andra trevliga saker i firefox 4, jag är t.ex. glad att se att Mozilla Weave har blivit en del av firefox och kallas nu Sync. Sedan får man inte glömma att de har gjort stora optimeringar av koden, det är snabbare, stabilare och har stödj för en hel del nya saker som t.ex. WebM.

Bloggar om: , , ,

Please note that this is a old post from the year 2010 and the information may be outdated. All these 279 words are written by Stefan Berggren, feel free and contact me if you like.