nsg's blog

Nytt, bytt och tankar

2009-05-18

Det har hÀnt lite saker, t.ex. kör jag bloggen pÄ en ny server. En server som förhoppningsvis kommer vara mycket stabilare Àn den förra (som jag nyss har haft en lÄng nertid pÄ).

Jag har Àven skrivit tre inlÀgg som aldrig blivit publicerade. Tidigare skrev jag ett inlÀgg och sÄ var jag klar, utan att tÀnka igenom det för mycket. Nu för tiden försöker jag hÄlla pÄ det ett tag och fundera lite om nÄgot kan förbÀttras, eller om det nu var sÄ bra. Problemet Àr att jag knappt skrivet nÄgot alls i stÀllet, sÄ jag fÄr se om den nya tekniken Àr hÄllbar.

Förövrigt har jag haft mycket att göra nu under vÄren, det har gjort att man inte har haft skrivlust heller, men snart kommer sommaren och förhoppningsvis kommer det mer inlÀgg dÄ.

Bloggar om: , ,

Please note that this is a old post from the year 2009 and the information may be outdated. All these 191 words are written by Stefan Berggren, feel free and contact me if you like.