nsg's blog

Nytt, bytt och tankar

2009-05-18

Det har hänt lite saker, t.ex. kör jag bloggen på en ny server. En server som förhoppningsvis kommer vara mycket stabilare än den förra (som jag nyss har haft en lång nertid på).

Jag har även skrivit tre inlägg som aldrig blivit publicerade. Tidigare skrev jag ett inlägg och så var jag klar, utan att tänka igenom det för mycket. Nu för tiden försöker jag hålla på det ett tag och fundera lite om något kan förbättras, eller om det nu var så bra. Problemet är att jag knappt skrivet något alls i stället, så jag får se om den nya tekniken är hållbar.

Förövrigt har jag haft mycket att göra nu under våren, det har gjort att man inte har haft skrivlust heller, men snart kommer sommaren och förhoppningsvis kommer det mer inlägg då.

Bloggar om: , ,

Please note that this is a old post from the year 2009 and the information may be outdated. All these 191 words are written by Stefan Berggren, feel free and contact me if you like.