nsg's blog

Nästan 3 veckor nere från nätet

2009-05-29

Servern som den här sidan ligger på har nu varit nere från nätet ett bra tag nu, det började närma sig 3 veckor. Även om det har varit riktigt irriterande då jag kör en del www på den, som den här bloggen t.ex. men även min kod är versionshanterad på servern.

Saker som ovan för en att fundera på om man kanske kan flytta viktiga saker till ett mer tillförlitligt professionellt alternativ. Problemet är att man blir van och bortskämd men en hemmaserver, det är bekvämt att kunna logga in med en terminal istället för att hålla på med ftp, och att betala för en riktig server blir för dyrt.

Nu har jag flyttat de mest viktiga sakerna (t.ex. den här bloggen) till en ny server som min kompis och jag sätter upp, det är servern som kommer ersätta den gamla servern som min gamla blogg nu ligger på, och snart kommer även den servern läggas ner och allt flyttas hit. Det kommer bli bra, och förhoppningsvis en stabil uppkoppling.

not: Inlägget började jag skriva för 2 veckor sedan, blev aldrig av att jag publicerade det. Skrev om och la till lite mer text.

Bloggar om: ,

Please note that this is a old post from the year 2009 and the information may be outdated. All these 233 words are written by Stefan Berggren, feel free and contact me if you like.