Flytt klar, och välkommen

Gamla bloggenNu har jag importerat alla inläggen från gamla bloggen, vissa ser lite konstiga ut. Någon länk till någon extern källa kan saknas men 99% av innehållet har kommit med. Jag har även sett till att du blir skickad till rätt ställe på den nya bloggen om du försöker gå till den gamla bloggen, det gör att alla gamla länkar kommer funka. Den skickar även en 301 (Moved permanently) när man skickas vidare, förhoppningsvis lyssnar webbspindlar och flödesläsare på dem och uppdaterar länkarna.

För Er som blev hitskickade via gamla bloggen, kanske prenumererade på den gamla feed:en, eller hade något bokmärke: Det här är den nya bloggen som har arbetar och skrivit på ett tag, nästan 6 månader är det nog nu. Jag har inte haft så stor blogglust då så “projektet bloggen” har fått ligga på is, men nu är det sommar och som så ofta så har man mer tid då.

Det är fortfarande en del pyssel kvar innan jag känner mig klar, t.ex. saknas taggar på de gamla inläggen. Jag hade dock skrivit ett eget system för taggar som jag använde med bloggar.se. Jag får skriva nått som konvenerar mitt gamla system till det nya aktuella. Bloggen länkar även till en del externa resurser på andra webbsidor som jag inte har uppe nu, något som jag måste hantera.

Slutligen finns det fler inlägg som jag borde importera, från den riktigt gamla första bloggarna som jag drev, den här bloggen är nog 5:e bloggen, kanske t.o.m. 6:e. Vissa av de inläggen började jag att importera i den gamla bloggen men projektet rann ut i sanden efter ett tag då det innebär ett ganska stort manuellt arbete.

Bloggar om: , ,