nsg's blog

Flytt klar, och vÀlkommen

2009-06-26

Gamla bloggenNu har jag importerat alla inlÀggen frÄn gamla bloggen, vissa ser lite konstiga ut. NÄgon lÀnk till nÄgon extern kÀlla kan saknas men 99% av innehÄllet har kommit med. Jag har Àven sett till att du blir skickad till rÀtt stÀlle pÄ den nya bloggen om du försöker gÄ till den gamla bloggen, det gör att alla gamla lÀnkar kommer funka. Den skickar Àven en 301 (Moved permanently) nÀr man skickas vidare, förhoppningsvis lyssnar webbspindlar och flödeslÀsare pÄ dem och uppdaterar lÀnkarna.

För Er som blev hitskickade via gamla bloggen, kanske prenumererade pĂ„ den gamla feed:en, eller hade nĂ„got bokmĂ€rke: Det hĂ€r Ă€r den nya bloggen som har arbetar och skrivit pĂ„ ett tag, nĂ€stan 6 mĂ„nader Ă€r det nog nu. Jag har inte haft sĂ„ stor blogglust dĂ„ sĂ„ “projektet bloggen” har fĂ„tt ligga pĂ„ is, men nu Ă€r det sommar och som sĂ„ ofta sĂ„ har man mer tid dĂ„.

Det Àr fortfarande en del pyssel kvar innan jag kÀnner mig klar, t.ex. saknas taggar pÄ de gamla inlÀggen. Jag hade dock skrivit ett eget system för taggar som jag anvÀnde med bloggar.se. Jag fÄr skriva nÄtt som konvenerar mitt gamla system till det nya aktuella. Bloggen lÀnkar Àven till en del externa resurser pÄ andra webbsidor som jag inte har uppe nu, nÄgot som jag mÄste hantera.

Slutligen finns det fler inlÀgg som jag borde importera, frÄn den riktigt gamla första bloggarna som jag drev, den hÀr bloggen Àr nog 5:e bloggen, kanske t.o.m. 6:e. Vissa av de inlÀggen började jag att importera i den gamla bloggen men projektet rann ut i sanden efter ett tag dÄ det innebÀr ett ganska stort manuellt arbete.

Bloggar om: , ,

Please note that this is a old post from the year 2009 and the information may be outdated. All these 367 words are written by Stefan Berggren, feel free and contact me if you like.