nsg's blog

Så, då gick fästet till skärmen sönder

2008-04-16
Dell Latitude c400

Ja nu hände det, jag började få förvarningar för ca 2-3 veckor sedan då det började knaka lite i fästet mellan skärmen och datorn men förra veckan så gick det sönder helt, så skärmen har ingen dämpning längre och kan inte stå upp själv. Snabblösningen för resten av dagen var att tejpa upp den med gaffa, inte vackert men det funkade.

För nu någon dag sedan så skruvade jag bort det jag behövde för att ta bort de gamla fästena för att vara säker att jag beställde rätt saker (på ebay). Det lite jobbiga var att jag var tvungen att öppna skärmen för att komma åt allt. På bilden här ovan ser du datorn påslagen för att kolla att skärmen överlevde mitt meckande (jag var tvungen att vara mer våldsam är jag hade hoppats).

På bilden under ser du de som gått sönder, dom hade helt enkelt gått rakt av så det var inte så konstigt att de inte gjorde sitt jobb längre.

Dell Latitude c400

Please note that this is a old post from the year 2008 and the information may be outdated. All these 207 words are written by Stefan Berggren, feel free and contact me if you like.