nsg's blog

Det gick ju inte som jag tänkte mig

2008-09-28

Som jag skrev tidigare i förra bloggposten så tänkte jag använda ett redan existerande tema för att komma igång fort. Men jag hittade inget jag gillade till 100% så jag kom på mig själv att sitta och förändra det.

Efter det så fick bloggen ligga och vila, jag har varit mycket upptagen och har inte haft tid att blogga men nu när både tiden och lusten har börjat återvända så insåg jag att jag måste göra något åt bloggen.

Jag valde att börja om med designen och göra en ny, egen, från grunden. Jag valde en mycket enkel och ren design. Både för att det ska gå fort att göra, och för att jag vill ha fokus på inläggen. Jag gjorde även att intressant val att plassera navigationslänkarna i botten på sidan, d.v.s. inte alls synliga. Ett litet ovanligt val, men jag vill prova det.

Det är fortfarande mycket saker kvar innan jag känner mig klar med designen, jag funderar t.ex. att ha olika sidhuvuden beroende vilken typ av post (kategori) som man kollar på, jag får se hur det blir med det. Men jag känner att sidan är nu tillräckligt klar för att börja blogga lite i.

Bloggar om: ,

Please note that this is a old post from the year 2008 and the information may be outdated. All these 246 words are written by Stefan Berggren, feel free and contact me if you like.