nsg's blog

Det funkar inte längre

2008-02-11

screenshot4.pngJag har kommit efter mitt bloggläsande den senaste tiden, det har inte bara märkts att jag inte har kommenterat så mycket, utan även att jag knappt har skrivit något här på bloggen.

Den senaste veckan så har jag börjat läsa ikapp lite i min rss-läsare, men vissa bloggar har skrämt mig. T.ex. Stationsvakt med 255 olästa inlägg, jag vill läsa men vågar inte trycka då jag vet att jag kommer bli översvämmad av olästa inlägg. Nu har jag gjort det enda vettiga, att markera allt och markera som läst. Rent och fint.

Som läsare av bloggar så kan det lätt bli att man samlar på sig för många, t.ex. att jag som mest hade över 5000 olästa inlägg är inte bra. Så nu gör jag det enda vettiga, läser det jag vill läsa, markerar resten som läst och slutligen röjer upp och tar bort bloggar som jag inte är så intresserad av längre.

:: Bloggar, RSS, Bloggläsande, Feed

Please note that this is a old post from the year 2008 and the information may be outdated. All these 175 words are written by Stefan Berggren, feel free and contact me if you like.