nsg's blog

Det funkar inte lÀngre

2008-02-11

screenshot4.pngJag har kommit efter mitt blogglÀsande den senaste tiden, det har inte bara mÀrkts att jag inte har kommenterat sÄ mycket, utan Àven att jag knappt har skrivit nÄgot hÀr pÄ bloggen.

Den senaste veckan sÄ har jag börjat lÀsa ikapp lite i min rss-lÀsare, men vissa bloggar har skrÀmt mig. T.ex. Stationsvakt med 255 olÀsta inlÀgg, jag vill lÀsa men vÄgar inte trycka dÄ jag vet att jag kommer bli översvÀmmad av olÀsta inlÀgg. Nu har jag gjort det enda vettiga, att markera allt och markera som lÀst. Rent och fint.

Som lÀsare av bloggar sÄ kan det lÀtt bli att man samlar pÄ sig för mÄnga, t.ex. att jag som mest hade över 5000 olÀsta inlÀgg Àr inte bra. SÄ nu gör jag det enda vettiga, lÀser det jag vill lÀsa, markerar resten som lÀst och slutligen röjer upp och tar bort bloggar som jag inte Àr sÄ intresserad av lÀngre.

:: Bloggar, RSS, BlogglÀsande, Feed

Please note that this is a old post from the year 2008 and the information may be outdated. All these 175 words are written by Stefan Berggren, feel free and contact me if you like.