nsg's blog

Se Richard Stallmans tal

2007-05-23
rms.jpg

Richard Stallman* har hållit två tal i Sverige den närmaste tiden, Nu går det att ladda ner hans tal från Linköping från denna sida. Jag rekommenderar torrenten, den maxade min anslutning så jag var tvungen att begränsa bandbredden så det skulle gå och surfa under tiden, 7 minuter för 400MB, trevligt.

Med tanke på storleken så förstår du säkert att det är video (Ogg Theora) men det finns även en ljudinspelning i Ogg Vorbis. Jag har inte ännu sett på det två timmar långa föredraget men ser fram i mot det. Hade han varit i Stockholm så hade jag definitivt gått.

*Vet du inte vem RMS är så kontakta wikipedia.

:: RMS, Richard Stallman, GNU

Please note that this is a old post from the year 2007 and the information may be outdated. All these 143 words are written by Stefan Berggren, feel free and contact me if you like.