nsg's blog

Riktigt sen trackback

2007-04-14

Min blogg har länge vägrat och skickat trackbacks, jag har inte bytt mig så mycket om det, även om det har varit en irritation. Men i natt så skrev jag ett inlägg och tydligen gick det iväg en massa gamla trackbacks då. Så vad är skillnaden mellan förra inlägget och det senaste? Allt, serven som bloggen körs på har ominstallerats och allt som wordpress använder (php, mysql) har nya versioner och säkert inte riktigt samma konfiguration. Notera dock att bloggen är samma gamla installation.

Jag gissar på att det är något i php:s konfiguration som hindrade bloggen förut, eller så var det något som inte var inkompilerat i php som wordpress behövde. Någon som har råkat ut för att liknade problem och vet vad det är? Gillar inte när saker bara börjar funka, då kan de hända igen utan förvarning. Men som det är nu så ska jag nog bara vara glad :)

:: Trackback

Please note that this is a old post from the year 2007 and the information may be outdated. All these 155 words are written by Stefan Berggren, feel free and contact me if you like.