nsg's blog

Nytt från knuff

2007-03-05

Johan på knuff.se/bloggar.se har ett betatest ute på en ny funktion, mycket lik en idé jag mailade honom den 2 jan. Sedan sedan dess har twingly kommit med återlänkning på nyhetsidor och jag läste på en blogg att det fanns en chans att man skulle kunna få en liknande funktion på sin blogg.

Men som det ser ut så kommer knuff ut med sin “produkt”, lågt före en ev. twingly-version. Den är fortfarande i beta, så som jag tolkar det så har han kontaktat några utvalda bloggare som får testa den.

Vad är det? I kort form så använder han knuff och bloggar.se för att ge en information som om vilka inlägg som länkar till en post, vilka inlägg som har liknande bloggar.se taggar o.s.v.
För mer info. läs och prova på följande tre bloggar som jag har hittat som är betatestare.

Stationsvakt
Beta Alfa
Magnus tankar

För att återknyta till början så tvivlar jag på att det är min idé då det säkert är många som skickat in liknade tipps innan mig, eller så kanske denna idén har varit i planeringsstadiet en lång tid. Hur som helst så vet jag inte, för han valde att inte svara på mitt mail, helt tyst. Lite otrevligt när man tänkar på det.

:: Knuff, Knuff.se, Bloggar.se, Beta, Betatest

Please note that this is a old post from the year 2007 and the information may be outdated. All these 253 words are written by Stefan Berggren, feel free and contact me if you like.