MSN och .info

Det är inget nytt för mig direkt, men jag råkade ut för det för första gången idag. Jag hade kunnat skriva ett långt inlägg relaterat till det här, men då min blogglust är nästan på noll så får det bli kort och effektivt.

Jag pratade med en kompis över IM, jag googlade fram en länk och skickade den och fick följande svar:

Message may have not been sent because an unknown error occurred:
http://www.webtoolkit.info/javascript-utf8.html

Ett tag trodde jag att det var något problem med anslutningen då jag har fått det svaret tidigare av den orsaken, så jag satt ett tag och försökte, igen och igen när jag tillslut märkte att text gick igenom. Först var jag lite förbryllad innan jag såg vad det var.

Jag pratade över MSN och jag hade just skickat en länk som gick till en info-domän, ja, just det Microsoft blockade alla info-domäner då det kom så mycket spamlänkar med info-domäner.

Skapade en liten irritation och vi fortsatte prata på Jabber/Gtalk istället.

Jag tycker att det är lite väl hårt att stänga av ett helt domännamn bara för att det finns mycket spamare som äger info-domäner.

Ska även påpeka att jag kommer inte vara så aktiv här den närmaste tiden då mottagningen i skolan börjar.

:: Info, MSN