nsg's blog

MSN och .info

2007-08-09

Det Àr inget nytt för mig direkt, men jag rÄkade ut för det för första gÄngen idag. Jag hade kunnat skriva ett lÄngt inlÀgg relaterat till det hÀr, men dÄ min blogglust Àr nÀstan pÄ noll sÄ fÄr det bli kort och effektivt.

Jag pratade med en kompis över IM, jag googlade fram en lÀnk och skickade den och fick följande svar:

Message may have not been sent because an unknown error occurred:
http://www.webtoolkit.info/javascript-utf8.html

Ett tag trodde jag att det var nÄgot problem med anslutningen dÄ jag har fÄtt det svaret tidigare av den orsaken, sÄ jag satt ett tag och försökte, igen och igen nÀr jag tillslut mÀrkte att text gick igenom. Först var jag lite förbryllad innan jag sÄg vad det var.

Jag pratade över MSN och jag hade just skickat en lÀnk som gick till en info-domÀn, ja, just det Microsoft blockade alla info-domÀner dÄ det kom sÄ mycket spamlÀnkar med info-domÀner.

Skapade en liten irritation och vi fortsatte prata pÄ Jabber/Gtalk istÀllet.

Jag tycker att det Àr lite vÀl hÄrt att stÀnga av ett helt domÀnnamn bara för att det finns mycket spamare som Àger info-domÀner.

Ska Àven pÄpeka att jag kommer inte vara sÄ aktiv hÀr den nÀrmaste tiden dÄ mottagningen i skolan börjar.

:: Info, MSN

Please note that this is a old post from the year 2007 and the information may be outdated. All these 230 words are written by Stefan Berggren, feel free and contact me if you like.