nsg's blog

Gissa vilken film

2007-04-01

Jag hade en gissa-lek för ca 1,5 vecka sedan, känns som det är dax för en uppföljare. Då ingen hittills har lyckats gissa på något så kan jag ge ett tipps, som jag redan avslöjat i kommentarerna så är det en sci-fi-serie, dock kan jag även meddela att den gick på 90-talet, och en 5:a är central. Se förra posten för mer information.

Idag ska jag ta något som är enklare i min mening, då fler bör ha sett filmen och känna igen sig, ingen mer hjälp tror jag kommer behövas. Vinsten är som förr inget mer än äran + eventuell länk (vill inte länka till skumma sidor).

Lyssna på!

:: Lekar, Gissa

Please note that this is a old post from the year 2007 and the information may be outdated. All these 129 words are written by Stefan Berggren, feel free and contact me if you like.