nsg's blog

Delar på väg

2007-03-23

I söndags så beställde jag nya delar till datorn (postorder). Men tyvärr går det segt, men jag håller tummarna att det förhoppningsvis kommer i morgon så jag kan hämta ut dem. Gjorde en koll nu och de rör på sig (wiie*), de är nu i Örebro får dock hoppas att de går iväg i natt och är här snart. Hoppas att de inte tar den här vägen:

Örebro-sthlm

Så snart kan paketet vara inom synhåll (om var stålmannen och kunde se genom väggar).

tomteboda *Tomteboda -- Postterminal, tagit från mitt fönster.*

Så vad är det? Jo saken är det att jag behövde ett nytt grafikkort, känns ju dumt och köpa ett agp-kort idag så det blev ett pci-e. Men då behövde jag nytt moderkort som hade en sådan platts, och ny cpu och nytt minne. Sedan slängde jag till en ny sata-disk + ny låda när jag ändå var i farten. Så om jag har tur ska jag ha kul i morgon kväll (kompilera linux på x86_64, prova LVM, Xen = kul), men jag kanske installerar Vista först, har länge velat pröva det men min nuvarande är på tok för slö.

Så om allt går bra så kanske det kommer upp ett blogginlägg i morgon ang. minna tankar om vista, förbättring eller bara bökig lösn. med fin dekor.

Slutligen lite reklam för min “tävling”/lek, klicka här eller förbli ovetande.

  • Har fått en del ingooglingar på wiie redan, nu blir det nog fler.

Edit:

Stockholm Södra, Försändelsen har sorterats

Hoppas nu jag får ut den idag :)

:: Handel, Postorder

Please note that this is a old post from the year 2007 and the information may be outdated. All these 302 words are written by Stefan Berggren, feel free and contact me if you like.