Aftonbladet har humor

Jag kan inte påstå att jag sitter vid en speciellt snabb uppkopplning nu, 56k-modem, blä. Så jag gjorde lite analog bloggning med digital utrustning. Här kommer det.

Aftonbladet har humor verkar det som, jag läste aftonbladet i går, dom hade vigt ett helt upplag till simpsons med tanke på filmen som är på gång.

Dom dom skrev inte om något speciellt intressant förutom lite historia bakom simpsons, men det speciellt var inte själva atikeln utan resten av tidningen.

Ofta så har inte artikelförfattaren bara sitt namn på slutet utan även en bild, men nu var det inte riktigt deras vanliga bilder, det var i simpsonsstil. Notera att tidningen tills artikeln hade normala bilder, men efter artikeln, simpsons :)

Även om aftonbladet och expressen nu för tiden är en skittidning och innehåller till stor del skvaller så har dom en viss frihet till humor ändå, tvivlar på att jag kommer få se något liknande i SvD eller DN.

Före

Efter

Det är fullt möjligt att samma sak har funnits på aftonbladet.se, och/eller att det finns något mycket roligare någon annan stans, men då jag nu är fast med modem så kommer jag inte ens försöka sitta och surfa runt och kolla.

:: Simpsons, Aftonbladet, Humor