nsg's blog

Sammling av partitest

2006-08-11

Tanken med detta inlägget är att sammla och göra alla partitest jag kommer över, inte för att jag är direkt osäker på vad jag ska rösta innom för område, men jag funderar på Fp, M eller C som kandidater, jag har inte ännu satt mig in i deras program utan bara lyssnat på de vanliga vallöfterna och hur som allmänt betett sig :)

Jag får ta mig tid och läsa en massa snart, men först lite frågor, för att det är kul :)

Jag börjar med SvD:s partitest för hela landet.

partitest-svd-riket.gif

Tvåan kommer även den från svd men handlar om stockholmsfrågor.
partitest-svd-sthlm.jpg

Nu går turen vidare till DN med sitt test

partitest-dn-riket.jpg

Nästa test kommer öven det från DN, ett livsstilstest, till mitt försvar över det ovanliga resultatet var att testet var utformat för lite äldre. Många av frågorna passade inte in på en studerande varav den felaktiga vinklingen.

livsstilstest-dn.jpg

{yta resarverad för mer test, vet du något så meddela mig, jag ska surfa vidare på fler tidningar när jag har tid }

Edit 2006-09-21:
Tuvärr blev det inga fler då jag har haft mycket och göra, sedan därefter har bloggen varit nere 2-3 veckor, ingen mening och lägga upp nu då valet var för 3 dagar sedan.

Please note that this is a old post from the year 2006 and the information may be outdated. All these 301 words are written by Stefan Berggren, feel free and contact me if you like.