Sammling av partitest

Tanken med detta inlägget är att sammla och göra alla partitest jag kommer över, inte för att jag är direkt osäker på vad jag ska rösta innom för område, men jag funderar på Fp, M eller C som kandidater, jag har inte ännu satt mig in i deras program utan bara lyssnat på de vanliga vallöfterna och hur som allmänt betett sig :)

Jag får ta mig tid och läsa en massa snart, men först lite frågor, för att det är kul :)

Jag börjar med SvD:s partitest för hela landet.

Tvåan kommer även den från svd men handlar om stockholmsfrågor.

Nu går turen vidare till DN med sitt test

Nästa test kommer öven det från DN, ett livsstilstest, till mitt försvar över det ovanliga resultatet var att testet var utformat för lite äldre. Många av frågorna passade inte in på en studerande varav den felaktiga vinklingen.

{yta resarverad för mer test, vet du något så meddela mig, jag ska surfa vidare på fler tidningar när jag har tid }

Edit 2006-09-21:
Tuvärr blev det inga fler då jag har haft mycket och göra, sedan därefter har bloggen varit nere 2-3 veckor, ingen mening och lägga upp nu då valet var för 3 dagar sedan.