Google och malware

Här om dagen när jag googlade så märkte jag att google hade en liten funktion som jag alldrig sätt förr [se bild]. Tydligen har dom ett register på “mysko” siter som dom varnar när man försöker gå in på, nu vet jag inte vad det var så typ av sida då jag valde att ta det säkra före det osäkra men det hande nog inte varit något problem då jag varken kör IE eller windows.

Det är bra att dom har kvar sidan i indexet iallfall tycker jag, och ger en länk ifall men vill besöka den, gillar inte sådant som totalblockar, det är censur, och det är det nog av på nätet även om vi är rellativt skonande av det här i “väst”.

Edit:

StopBadware.org is a “Neighborhood Watch” campaign aimed at fighting badware. We will seek to provide reliable, objective information about downloadable applications in order to help consumers to make better choices about what they download on to their computers.

:: Google, Malware